تلفن تماس:

021-55108531

درب شیشه‌ای
درب شیشه‌ای
انواع درب شیشه‌ای در طرح‌ و رنگ متنوع با بالاترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت
slide-1e1848e

درب شیشه ای سکوریت | لولایی و ریلی + قیمت (نصب رایگان)

درب شیشه ای، این درب‌ها علاوه بر عملکرد فوق‌العاده‌ای که دارند؛ تنوع بالایی دارند و در عین حال مدرنیزه هستند. آیا شما هم تمایل دارید در کنار امنیت و راحتی از زیبایی محیط خود نهایت لذت را ببرید؟ پس چرا منتظرید؟ برای نصب و اجرا درب شیشه‌ای با هر بودجه و توان مالی که دارید؛ همین حالا با کارشناسان تی اس دور تماس بگیرید و از مشاوره رایگان خود استفاده کنید.

نمونه نصب انواع درب‌های شیشه‌ای

رفع تمام ابهامات شما

یکی از رایج‌ترین سؤالات که شما مشتریان عزیز همیشه با آن مواجه هستید؛ قیمت درب‌های شیشه‌ای است؛ که دامنه مشخصی ندارد. همین موضوع سبب شده تا در هنگام خرید دچار مشکل و نگرانی شوید و با چنین سؤالاتی مواجه شوید؛ آیا نسبت به هزینه‌ای که می‌کنم کیفیت مناسبی دارد؟ جنس به‌کاررفته در متریال درب شیشه‌ای خوب است؟ دلیل اختلاف قیمت فروشگاه‌ها چیست؟ کدام فروشگاه هم‌جنس باکیفیت و هم قیمت مناسب را در اختیار من قرار می‌دهد؟ در ادامه به تمامی سؤالات شما پاسخ خواهیم داد و شما را راهنمایی می‌کنیم تا درب شیشه‌ای باکیفیت، درعین‌حال، قیمتی متناسب با بودجه خودتان را تهیه کنید و از خرید خود اطمینان کامل را داشته باشید.
خب، در این مقاله سعی کرده‌ایم تمام سؤالات شما را به بهترین نحوه ممکن پاسخ دهیم تا ابهامی مربوط به درب شیشه‌ای در ذهن شما باقی نماند.

درب شیشه‌ای چیست؟
درب‌های شیشه‌ای چه مدل‌هایی دارند؟
انواع فریم درب شیشه‌ای، مزایا و معایب آن‌ها چیست؟
بهترین نوع شیشه برای درب چیست؟
چگونه از درهای شیشه‌ای نگهداری کنیم؟
مزایا و معایب درب‌های شیشه‌ای چیست؟
آیا نسبت به هزینه‌ای که می‌کنم کیفیت مناسبی دارد؟
قیمت درب شیشه‌ای چطور تعیین می‌شود؟
بنابراین، بیایید شروع کنیم.

درب شیشه‌ای چیست؟

درب‌های شیشه‌ای، همان‌طور که از اسم آنها مشخص است، درب‌هایی هستند که از شیشه ساخته‌شده‌اند. چهارچوب این درب‌ها عموماً از فلز تشکیل می‌شود. بااین‌حال، درب‌های شیشه‌ای مدرن، ممکن است؛ دارای قاب‌هایی باشند که از مواد منحصربه‌فردی ساخته‌شده‌اند.
درب‌های شیشه‌ای، در مکان‌های متنوعی مورداستفاده قرار می‌گیرند؛ اما در بیشتر موارد در فضای داخلی یک ساختمان استفاده می‌شوند و ظاهری شیک و مدرن برای فضا ایجاد می‌کنند. درب‌های شیشه‌ای باقابلیت‌های زیادی با توجه به نیاز محیط تولید می‌شوند. این درب‌ها ازنظر جنس شیشه، مقاومت، جنس قاب (فریم) و دستگیره باهم متفاوت هستند.

انواع درب‌های شیشه‌ای کدم‌اند؟

درب‌های شیشه‌ای کشویی، تاشو، سکوریت، لولایی، اسلایدی، گرد نمونه‌هایی از انواع درب‌های شیشه‌ای هستند؛ اگر شما هم به دنبال مزایا و معایب این درب‌ها هستید؛ باهم انواع درب‌های شیشه را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

درب شیشه‌ای کشویی

درب‌های کشویی به دو صورت اتوماتیک و دستی وجود دارد. درب شیشه سکوریت کشویی به‌صورت دستی، با دست و به‌وسیله‌ی نیروی مکانیکی باز و بسته می‌شود.
این در صورتی است که شما می‌توانید به‌راحتی و بدون صرف انرژی با استفاده از اپراتورهای درب‌ شیشه‌ای (نصب درب شیشه‌ای اتومات) آن‌ها را بازو بسته کنید. جنس شیشه‌ی استفاده‌شده در این مدل از درب‌های کشویی، می‌تواند از جنس سکوریت است.

درب پاسیو

مدلی دیگر از درب کشویی شیشه‌ای است؛ که در معماری و ساخت‌وساز مورداستفاده قرار می‌گیرد. این درب، در یک دیوار خارجی نصب می‌گردد؛ که این امکان را برای ما فراهم می‌کند دسترسی راحت‌تری به پاسیو یا حیاط‌خلوت داشته باشیم؛ درعین‌حال منظره زیبا و روشنایی فعال و پذیرا را در روز در مواقع غیرفعال برای ما فراهم می‌سازد.

کاملاً پوشیده شده مشابه پنجره، وقتی باز است، نور طبیعی و هوای تازه زیادی را به داخل می‌دهد. درست مثل یک واحد در نظر گرفته می‌شود، حتی اگر از دو یا چند قسمت کشویی ساخته‌شده باشد؛ برخی از این قسمت‌ها ممکن است متحرک نیز باشند.

اگر بخواهیم یکی از پرطرفدارترین درب‌های شیشه‌ای را به شما معرفی کنیم قطعاً درب‌های شیشه‌ای کشویی هستند که به دلیل کاربردی بودن آن‌ها، در فضاهای داخلی و خارجی مورداستفاده قرار می‌گیرند. یکی دیگر از دلایل محبوبیت آن‌ها، تنوع رنگ شیشه در ساخت آنها است؛ که این امکان را به افراد خصوصاً کسانی که به دیزاین محیط بسیار توجه می‌کنند،  می‌دهد؛ که بتوانند رنگ و طرح‌های دلخواه، متناسب با دیزاین محیط اطرافشان را تهیه کنند.

کارکرد درب کشویی

نحوه کارکرد درب شیشه‌ای کشویی را به‌طور خلاصه بخواهیم برای شما شرح دهیم؛ به‌طورمعمول، با حرکت بر روی یک مسیر افقی، از سمت راست به سمت چپ و یا بر‌عکس، باز و سپس بسته می‌شود. شیشه به‌کاررفته در ساخت انواع درب‌های کشویی شیشه‌ای، اکثراً شیشه سکوریت باضخامت معمول 10 میل است.
در طراحی این نوع از درب‌های شیشه‌ای از رنگ‌های مختلف شیشه‌های سکوریت، مات و یا نیمه مات استفاده می‌شود؛ بنابراین، مطابق سلیقه شخصی خود، با توجه به ترکیب رنگ محیط اطراف و یا توجه به کاربردی که درب، برای شما دارد؛ می‌توانید رنگ موردعلاقه خود را انتخاب و خریداری کنید.

مزایای درب شیشه‌ای کشویی

در ساخت درب شیشه‌ای کشویی از پروفیل‌های مقاوم در برابر ساییدگی استفاده می‌شود. همین‌طور غلتک‌های استفاده‌شده در تولید درب‌های کشویی بسیار مقاوم، با طول عمر بالا هستند. یکی از خوبی این غلتک‌ها این است که به‌صورت کاملاً مخفی در درب‌های کشویی دستی، کارشده‌اند.
عدم افتادگی شیشه سکوریت درب شیشه‌ای، از دیگر مزایای خوب درب کشویی است. به همین علت، می‌توان از این نوع درب شیشه‌ای مدت‌زمان طولانی استفاده کرد. هم‌چنین عملکردی بسیار آرام و بی‌صدا دارد؛ بنابراین برای افرادی که به سکوت در محیط زندگی و کار خود، علاقه‌مند هستند؛ بسیار مناسب است.

درب شیشه‌ای تاشو

درب شیشه‌ای دو تاشو نام دیگر درب شیشه‌ای تاشو است؛ این درب‌ها به درب شیشه‌ای اتوماتیک اتوبوسی یا آکاردئونی نیز معروف هستند، چون مشابه درب‌های قدیمی اتوبوس‌ها، به شکل آکاردئونی باز و یا بسته می‌شوند. این تاشدگی (جمع شدن) می‌تواند به سمت داخل یا خارج مکان موردنظر باشد. درب اتوماتیک شیشه‌ای تاشو به دلیل کاهش شعاع عملکرد، مناسب برای راهروها، تراس‌ها و مکان‌های کم‌عرضی است؛ که برای نصب دیگر انواع درب‌های شیشه‌ای با محدودیت فضا مواجه‌اند.

درب شیشه‌ای تاشو یک گزینه عالی و جذاب برای دکوراسیون خانه است. از مناطق تفریحی اضافی گرفته تا طراحی‌های مجلل. مزایای نصب درب شیشه‌ای تاشو در خانه یا دیگر فضاها بیشتر از معایب آن است.
بخش کوچکی از مزایای درب‌های تاشو را باهم بخوانیم:

1- مناسب برای تمام مکان‌ها: طراحی تاشو، باعث می‌شود درها تاشو و کوچک شوند. به همین علت برای تمام فضاها حتی مکان‌های کم جا نیز مناسب هستند.
2- جذابیت ظاهری: درب شیشه‌ای تاشو، ظاهری مدرن و جذاب دارد؛ و این جذاب بودن به دیزاین مکان‌های داخلی بسیار کمک می‌کند.
3- مقاومت بالا: درب شیشه‌ای تاشو، عموماً از شیشه‌های سکوریت ساخته می‌شوند؛ که در برابر باران، وزش باد و دیگر عوامل جوی مقاومت بالایی دارند.

معایب

درب‌های تاشو (جمع‌شو) می‌توانند نسبت به دیگر درب‌های شیشه‌ای گران‌تر باشند؛ چراکه به زمان و ساخت بیشتری نیاز دارند. قیمت درب شیشه‌ای نیز کاملاً به شرکتی که از آن خرید می‌کنید بستگی دارد. ساخت درب‌های تاشو نسبت به دیگر درب‌های شیشه‌ای دشوارتر است؛ به همین علت هزینه آن‌ها در مقایسه با سایر درها کمی بیشتر است.

درب شیشه‌ای سکوریت

درب شیشه‌ای سکوریت، یکی از نامدارترین انواع درب‌های ورودی است. تنها تفاوت آن با درب شیشه‌ای معمولی مقاومت بیشتری است که نسبت به شیشه‌های معمولی دارد. زیبایی و هماهنگی که درب سکوریت، در مکان مورداستفاده ایجاد می‌کند؛ چشم هر بیننده‌ای را به خود جذب می‌کند. ایمنی درب شیشه‌ای سکوریت، بین 5 تا 10 برابر بیشتر از شیشه‌های معمولی است. این درب، به‌ هیچ ‌وجه زنگ نمی‌زند؛ پوسیده یا فرسوده نمی‌شود.
نکته قابل‌توجه و مهم که درب شیشه‌ای سکوریت را نسبت به سایر درب‌ها متمایز کرده این است؛ به هر دلیلی اگر در شکسته شود؛ به قطعات کوچک و ریزی تبدیل می‌شود که میزان خطر آسیب‌دیدگی را به حداقل می‌رساند؛ همین ویژگی می‌تواند نگرانی شمارا در رابطه با کودکان و یا افراد کم‌توان، کم کند؛ تا با اطمینان بیشتری خرید خود را انجام دهید.
درب شیشه‌ای سکوریت در ورودی ساختمان‌ها، مجتمع‌های مسکونی، درب راه روها، دود بندها و… مورداستفاده قرار می‌گیرد.

درب شیشه‌ای لولایی

درب شیشه‌ای لولایی، دربی از جنس شیشه سکوریت نشکن است. درب‌های لولایی نیز مشابه دیگر درب‌های شیشه‌ای، به دو صورت دستی و اتوماتیک ساخته و مورداستفاده قرار می‌گیرند؛ که با توجه به کاربرد آن‌ها، مثل مکان مورداستفاده، میزان تردد افراد، توان مالی و… می‌توانید تصمیم بگیرید؛ که کدام مدل درب، برای شما مناسب‌تر است.

درب شیشه‌ای لولایی مقاومت بالایی در برابر آب، فرسایش، اسیدها حلال‌های آلی دارد. سرانجام نهایی محصولی بی‌نظیر برای خانه‌ها است؛ که ایمنی همه‌جانبه را برای شما مشتریان عزیز فراهم می‌کند. محبوبیت استفاده از درب شیشه‌ای لولایی، سبب شده سایر مدل‌های درب شیشه‌ای نیز برای بهبود زندگی مدرن مورد استقبال قرار بگیرند. درب شیشه‌ای لولایی با داشتن مزایای بسیاری وابسته به طول عمر بالا، سبب شده سبک و نگهداری آن‌ها بسیار ساده باشد.

قیمت درب شیشه‌ای لولایی

امروزه درب‌های شیشه‌ای لولایی می‌توانند؛ ایده جذاب و کاربردی برای تغییر در خانه و ساختمان‌ها به‌حساب بیایند. همین‌طور به دلیل نصب سریع و آسان، نسبت به دیگر درب‌های شیشه‌ای بسیار مورد استقبال قرارگرفته‌اند. ازاین‌رو استعلام قیمت این درب‌ها، یکی از پرتکرارترین سؤالات مشتریان عزیز بوده.

درب شیشه‌ای لولایی، همان‌طور که در بالا توضیح داده شد انواع مختلفی دارد. بر این اساس تعیین قیمت درب شیشه‌ای لولایی با توجه به قیمت شیشه سکوریت به‌کاررفته در طراحی آن مشخص می‌شود. علاوه بر شیشه سکوریت، دیگر لوازم به‌کاررفته در طراحی درب نیز در قیمت درب شیشه‌ای سکوریت لولایی، تأثیرگذار خواهد بود. درنتیجه برای اینکه قیمت دقیق درب شیشه‌ای لولایی مدنظر خودتان را محاسبه کنید می‌توانید با مشاوران ما تماس بگیرید.

درب شیشه‌ای گرد (نیم‌دایره-منحی-کرو)

درب شیشه‌ای گرد، با نام‌های درب اتوماتیک شیشه‌ای نیم‌دایره، کرو، منحنی و قوسی نیز شناخته می‌شود.
درب‌های شیشه‌ای گرد بسیار پرکاربرد و زیبا هستند؛ به همین دلیل برای طراحان داخلی، معماران و دیگر افراد که به شیک بودن محیط اطراف خود اهمیت می‌دهند بسیار گزینه مناسبی هستند. این درب‌ها به‌صورت کامل یا نیمه گرد به داخل محیط اطراف می‌چرخند و یک باز شدن سخاوتمندانه را به وجود می‌آورند. درب‌های شیشه‌ای گرد را می‌توانیم با توجه به نیاز مشتری و کاربردی که برای آن‌ها دارد به آپشن‌های مختلفی مجهز کنیم. کیفیت، دقت، طراحی خلاقانه، مدیریت سرعت، حسگر ایمنی خودکار و دیگر ویژگی‌های درب شیشه‌ای گرد به ما این امکان را می‌دهد در مکان‌های لوکس و فضاهایی که کارکرد هوشمندانه این درب برای ما حائز اهمیت است از آن‌ها استفاده کنیم.

درب اتوماتیک شیشه‌ای گرد را می‌توان به‌صورت تمام دایره (گرد) اجرا کرد. درهایی که به‌صورت دایره کامل ساخته می‌شوند؛ دارای چهار لت ثابت و چهار لت متحرک هستند؛ که همین موضوع باعث شده میزان تبادل هوا و درنتیجه اتلاف انرژی به کمترین حد ممکن برسد. درب شیشه تمام دایره (گرد) حرکت 360 درجه‌ای دارد.
این در صورتی است که همین درب‌ها را می‌توان نیم‌دایره (نیم‌گرد) نیز نصب کرد که در این حالت قوس نیم‌دایره می‌تواند مقعر یا محدب (باز شدن آن به سمت داخل یا خارج ساختمان) باشد. درب‌های نیم‌دایره، ممکن است از چهار لت ساخته‌شده باشند؛ که در این صورت دو لت کناری آن ثابت و دو لت دیگر در قسمت مرکزی متحرک هستند.

درب‌های شیشه‌ای اسلایدی

درب‌ شیشه‌ای اسلایدی نمونه دیگری از درب‌های شیشه‌ای است؛ که در مکان‌های مختلف ازجمله ساختمان‌های مسکونی‌، اداری مورداستفاده قرار می‌گیرند. به علت حرکت افقی در یک خط فضای زیادی اشغال نمی‌کنند؛ همین موضوع سبب شده هواداران زیادی داشته باشند. درب‌های شیشه‌ای اسلایدی از یک یا چند پنل طرحی شده‌اند؛ که به‌صورت افقی باز و یا بسته می‌شوند.

1- صرفه‌جویی در مصرف برق

درب‌های شیشه‌ای اسلایدی به دلیل ساختاری که دارند مانع عبور نور به فضا نمی‌شوند و این امکان را به شما می‌دهند که فضایی کاملاً روشن و دل‌باز داشته باشید؛ این موضوع باعث می‌شود که به نورهای مصنوعی برای روشنایی در طول روز خیلی کم‌نیاز پیدا کنیم؛ همین‌طور فضای داخلی را نیز بزرگ‌تر نشان می‌دهد.

2- جذابیت (زیبایی)

ساخته‌شدن درب‌های اسلایدی از شیشه‌هایی که مانعی برای دیدن مناظر اطراف ایجاد نمی‌کنند؛ اگر مکان موردنظر دارای مناظر زیبا باشد می‌تواند بسیار به شیک و جذاب‌تر کردن محیط کمک کنند.

3- دسترسی آسان

درب‌ شیشه‌ای اسلایدی بسیار راحت باز و بسته می‌شود؛ که این ویژگی به ما این امکان را می‌دهد برای ورود و خروج یا جابه‌جایی وسایل بزرگ به داخل و خارج محیط مشکلی نداشته باشیم؛ همین‌طور برای دسترسی راحت به پاسیو یا حیاط‌خلوت می‌تواند سودمند باشد.

4- صرفه‌جویی در مکان

این طرح از درب‌های شیشه‌ای نیاز به فضای زیادی برای نصب ندارند؛ و برای مکان‌هایی که فضای کافی برای نصب دیگر مدل‌های درب شیشه‌ای ندارند (کم جا هستند)؛ بسیار کار پرمصرف می‌باشند.

5- امنیت

درب‌ اتوماتیک شیشه‌ای اسلایدی را مشابه دیگر درب‌های شیشه‌ای، می‌توان به ویژگی‌های امنیتی مانند قفل‌های هوشمند و شیشه‌های مقاوم در برابر ضربه مجهز کرد.

6- بادگیری (تجدید هوا)

این درب‌ها، در اکثر مواقع یک درب کشویی دارند؛ که شرایط را برای تهویه هوا (ورود هوای تازه به محیط) فراهم می‌کند و درعین‌حال مانع ورود حشرات به داخل محیط می‌شوند. این خصیصه (ویژگی) برای مکان‌هایی با فضاهای بیرونی مانند پاسیو، بالکن و … کاربردی است.

7- تنوع بالا

درب‌های اسلایدی در سبک‌ها و طرح‌های متنوعی عرضه می‌شوند. آن‌ها از فریم‌هایی (چهارچوب) با رنگ و جنس مختلف ساخته‌شده‌اند؛ که شما می‌توانید با توجه به مکان مورداستفاده، رنگ و طرحی را انتخاب کنید که با فضا هم آهنگی داشته باشد.

8- حریم خصوصی

با استفاده از شیشه‌های مات یا رنگی در ساخت درب‌های شیشه‌ای می‌شود از حریم خصوصی محافظت کرد. جای هیچ نگرانی نیست؛ شیشه‌های مات یا رنگی مانعی برای عبور نور نیستند؛ شما روشنایی روز را از دست نمی‌دهید.

درب‌های شیشه‌ای اسلایدی، به طور کلی در خانه‌ها به‌عنوان درب پاسیو، در ساختمان‌های اداری-تجاری به‌عنوان درب خروجی یا ورودی و یا در بازارها برای ویترین فروشگاه‌ها و… مورداستفاده قرار می‌گیرند. این درب‌ها بسیار کارآمد بوده؛ همین‌طور در شیک و جذاب‌تر کردن محیط، تأثیرگذار هستند.

انواع فریم‌ها، مزایا و معایب آن‌ها چیست؟

قاب‌های (فریم) درب شیشه‌ای در انواع و مدل‌های متنوعی وجود دارند که هرکدام زیبایی، عملکرد خاص و بی‌نظیر خود را ارائه می‌دهند. در ادامه مدل‌های مختلف فریم‌ها (قاب) را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

قاب آلومینیومی

فریم‌های آلومینیومی کم‌وزن، محکم و مقاوم در برابر زنگ‌زدگی هستند. عمده درب‌های شیشه‌ای با فریم آلومینیومی ساخته می‌شوند. فریم‌های آلومینیومی را می‌توان آبکاری کرد؛ همین‌طور می‌توان با استفاده از رنگ‌هایی مانند دودی، شامپاینی، طلایی و… آن‌ها را طوری طراحی کرد که با محیط اطراف هم‌خوانی داشته باشند؛ تا محیطی شیک و جذابی را در اختیار ما قرار دهند.
اکثر فریم‌هایی که در ساخت درب‌های شیشه‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرند؛ فریم‌های آلومینیومی هستند. این قاب‌ها به دلیل مزیت‌های زیادی که دارند پرطرفدار هستند.

دلیل محبوبیت فریم‌های آلومینیومی

1-آلومینیوم یک فلز سبک وزن است. نسبت به وزن سبکی که دارد مقاومت خوبی را ارائه میدهد. این خصوصیت، این قاب ها را برای تحمل وزن درب‌های شیشه‌ای، درعین حال حمل و نصب راحت، ایده آل می‌کند.

2-آلومینیوم در مقابل زنگ‌زدگی، پوسیدگی و دیگر عوامل بسیار مقاوم است. به همین دلیل برای استفاده در محیط‌های داخلی و خارجی بی‌نظیر است. در مقایسه با بعضی از دیگر موادها، مثل چوب دیرتر خراب و فرسوده می‌شوند.

3-این فریم به حداقل تعمیر و نگهداری نیاز دارد. فریم آلومینیومی نیازی به رنگ‌آمیزی، مشابه قاب‌های چوبی ندارد و با گذشت زمان کمتر دچار ترک خوردن یا پوسیدگی می‌شود.

4- آلومینیوم یک ماده به شدت قابل بازیافت است؛ که آن را به یک گزینه دوستدار محیط زیست تبدیل می‌کند. بازیافت آلومینیوم در مقایسه با تولید آن از مواد خام به انرژی کمتری نیاز دارد.

5- فریم‌های آلومینیومی طول عمر بالایی دارند و می‌توانند مدت‌زمان زیادی تقریباً بدون تخریب، جاودان باقی بمانند و نیاز به تعویض مکرر را کاهش دهند.

روی هم رفته، شهرت قاب‌های آلومینیومی برای درب های شیشه‌ای را می‌توان به مخلوطی از استحکام، دوام، زیبایی و بهینه‌سازی انرژی نسبت داد؛ که آنها را به گزینه‌ای همه‌کاره برای طیف وسیعی از کاربردهای معماری و طراحی تبدیل می‌کند.

قاب‌ چوبی

این قاب‌ها جلوه‌گر محیطی گرم و طبیعی هستند. اصولاً از این درب‌ها در محیط‌های داخلی و سنتی استفاده می‌کنند؛ زیرابه نسبت فریم‌های آلومینیومی مقاومت کمتری در برابر فرسایش، خوردگی و… دارند. اگر شما هم به دنبال طرحی خاص و منحصربه‌فرد برای فضای خود هستید این قاب‌ها را می‌توان سفارشی‌سازی کرد.

قاب‌ فولادی

فریم‌های فولادی به دلیل استحکام زیاد عموماً در مکان‌هایی با فضای بیرونی مورداستفاده قرار می‌گیرند. امنیت بالای فریم‌های فولادی یکی از ویژگی مهم آن‌ها است؛ که به ما این امکان را می‌دهد تا با خیالی راحت از آن‌ها برای درب‌های شیشه‌ای بیرونی استفاده کنیم. قاب‌های فولادی را برای محافظت در برابر خوردگی، پوسیدگی و… می‌توان با روکش‌های پودری پوشاند.

به‌طورکلی درب‌های شیشه‌ای، بر مبنای داشتن یا نداشتن فریم (چهارچوب دور شیشه) به دو دسته درب‌های فریم دار یا بدون فریم تقسیم می‌شوند. تا به این لحظه جنس فریم‌های درب شیشه‌ای را بررسی کردیم؛ در ادامه درب‌های بدون فریم را موردبررسی قرار می‌دهیم.

درب‌های شیشه‌ای بدون قاب (فریم)

درب‌های بدون فریم بیشتر از بالا و پایین شیشه مهار می‌شوند. در ساخت این نوع درب‌ها سعی بر این است که از حداقل قاب استفاده شود یا به‌طورکلی بدون قاب باشند. این درب‌ها اصولاً در مکان‌هایی مورداستفاده قرار می‌گیرند که بیشتر از زیبایی، امنیت و مقاومت اهمیت دارد.
درب‌های شیشه‌ای بدون فریم به ما این امکان را می‌دهند از حداکثر نور طبیعی استفاده کنیم؛ همچنین با استفاده از شیشه‌های 2 یا 3 جداره می‌توان آن‌ها را عایق صدا کرد و محیطی آرام را به ارمغان بیاوریم. از دیگر ویژگی‌های درب‌های بدون فریم این است که فضای بازشوی بیشتری را در اختیار ما قرار می‌دهند.
در هنگام خرید قاب درب شیشه‌ای به عواملی مانند مکان (داخلی، بیرونی)، کاربرد آن‌ها، دیزاین محیط، ترجیحات طراحی دقت فرمایید تا بتوانید مناسب‌ترین نوع فریم را برای نیازهای خودتان خریداری کنید.

بهترین نوع شیشه برای درب چیست؟

برای مشخص کردن بهترین شیشه، باید به عوامل مختلفی مثل هدف از نصب درب، موقعیت مکانی، اولویت طراحی و… توجه کرد؛ اگر شما هدف خود را از نصب درب شیشه‌ای به طور دقیق مشخص کنید کار شما بسیار راحت است و می‌توانید شیشه‌ای متناسب با نیازهای خاص خود را خریداری کنید. در ادامه شما را راهنمایی می‌کنیم تا بهترین شیشه، مناسب با کارکردی که برای شما دارد را تهیه کنید.

شیشه سکوریت

شیشه سکوریت به دلیل مقاومت بالا و استحکام زیاد در برابر شکستگی عموماً در مکان‌هایی با فضای بیرونی مورد استفاده قرار می‌گیرد همین موضوع سبب شده به عنوان یک کالای محبوب در میان مشتریان عزیز شناخته شود. اگر به طور تصادفی به این شیشه ضربه وارد شود به جای اینکه به تکه‌های ریزی تبدیل شود به قطعات کوچک تبدیل شده و خطر آسیب‌دیدگی را به حداقل می‌رساند این ویژگی سبب شده از این شیشه در درب‌های پاسیو، درب شیشه‌ای حمام، درب شیشه‌ای سرویس بهداشتی و محیط‌های داخلی نیز مورد استفاده قرار بگیرد.

شیشه لمینت

شیشه لمینت، مدل دیگری از انواع شیشه است؛ که از دو یا چندلایه شیشه به‌اضافه لایه‌های طلق (پی وی بی) ساخته شده است.
طلق‌های (پی وی بی) ضخامت‌های مختلفی دارند. پرکاربردترین آن‌ها 0.38 م م/ 0.76 م م/ 1.52 م م، هستند؛ که در ساخت انواع شیشه‌های لمینت به کار می‌روند.
اینکه شیشه‌های لمینت از چندلایه تشکیل شوند؛ بستگی به کاربرد آنها دارد.
وجود طلق‌های (پی وی بی) در بین دو لایه شیشه، سبب می‌شود که شیشه پس از شکستن (بر اثر ضربه) خرد نشده و ذرات شکسته شده پخش نشود؛ این ذرات به طلق چسبیده و مانع از بروز خطرات احتمالی می‌شود.
استفاده از شیشه‌های لمینت در ساختمان‌های بلند و مرتفع برای جلوگیری از خطرات احتمالی ناشی از زلزله، آتش‌سوزی و… مؤثر است.

شیشه عایق

شیشه‌های عایق که به شیشه‌های دو یا سه جداره نیز معروف هستند؛ اصولاً از شیشه‌های عایق برای جلوگیری از انتقال حرارت به داخل یا خارج محیطی که در آن قرار داریم استفاده می‌شود. این شیشه از چندین لایه تشکیل‌شده؛ که توسط جداکننده‌هایی مثل آلومینیوم فاصله گرفتن و این فاصله‌ها با هوا یا گازهایی مثل گاز نجیب پر شدند. این شیشه برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی بسیار گزینه مناسبی است؛ زیرا عایق دما و صدا است. شیشه‌های عایق اکثراً در مناطقی با شرایط جویی شدید استفاده می‌شوند.

شیشه مات

شیشه‌های مات امنیت و حریم شخصی ما ر ا حفظ می‌کنند اما با این حال مانعی برای عبور نور نیستند. از این شیشه‌ها اغلب در درهای حمام و سرویس بهداشتی، اتاق‌خواب‌ها، دفاتر اداری استفاده می‌شود.

شیشه‌های امنیتی

برای مکان‌هایی که نیاز به امنیت بالایی دارند؛ مانند درب طلافروشی‌ها، امکان دارد از شیشه‌های چندلایه یا مقاوم شده در برابر ضربه استفاده شود.

شیشه‌های رنگی

شیشه‌های رنگی معمولاً در درب و پنجره‌های خارجی برای جلوگیری از تابش خیره‌کننده نور خورشید مورد استفاده قرار می‌گیرند؛ علاوه بر این می‌توانند حریم خصوصی را افزایش دهند.

شیشه ضدگلوله

در مکان‌هایی که امنیت برای ما بسیار اهمیت دارد؛ مانند بانک‌ها، ساختمان‌های دولتی، از شیشه‌های ضدگلوله جهت مقاومت در برابر نفوذ گلوله استفاده می‌شود.

درنهایت، بهترین نوع شیشه برای شما، شیشه‌ای است که بتواند پاسخگوی نیازها و اولویت‌های خاص شما باشد. زمانی که می‌خواهید شیشه مناسب برای درب خود را انتخاب کنید؛ به عواملی مانند امنیت، عایق بودن در برابر دما و صدا، زیبایی، بودجه و… توجه کنید؛ همچنین مشاوره با افراد متخصص در این حوضه می‌تواند به شما کمک شایانی کند تا برحسب نیازهای خاص خود تصمیمی درست و آگاهانه بگیرید.

چگونه از درب‌های شیشه‌ای نگهداری کنیم؟

نگهداری از درب‌های شیشه‌ای برای سالم و تمیز ماندن، به طور کلی در شرایط خوب به نظر رسیدن آنها ضروری است. اگر از درب‌های شیشه‌ای خوب نگهداری نشود؛ ممکن است با مشکلاتی جدی مواجه شوید؛ که در ادامه آن، برای شما هزینه‌های زیادی به بار بیاورد. بیایید؛ نکاتی در رابطه با نحوه نگهداری صحیح درب‌های شیشه‌ای را باهم مطالعه می‌کنیم:

نظافت مرتب

یک زمان مشخص را انتخاب کنید (به‌عنوان مثال دو هفته یک‌بار) گرد و غباری که روی سطح شیشه جمع شده است را با یکپارچه نرم و بدون پرز تمیز کنید (پارچه‌های میکرو فیبر برای این کار مناسب هستند)
همچنین می‌توانید از مخلوطی از صابون و آب گرم استفاده کنید و به آرامی شیشه را تمیز کنید (دقت کنید هنگام تمیزکاری شیشه را نخراشید)
اگر شیشه به هر دلیلی کثیف شد یا رگه‌هایی روی آن ایجاد شد؛ از شیشه‌پاک‌کن‌های باکیفیت که مخصوص سطوح شیشه‌ای هستند استفاده کنید؛ همچنین می‌توانید از مخلوط سرکه و آب روی شیشه اسپری کنید که پاک‌کننده قوی برای از بین بردن لک‌های روی شیشه هستند.
از مواد شیمیایی مانند سفیدکننده، محصولات مبتنی بر آمونیاک و یا هر مواد شیمیایی که می‌تواند به شیشه یا لوازم آن آسیب برساند استفاده نکنید.

تعمیر و نگهداری قاب

نگهداری از قاب درب شیشه‌ای برای حفظ ظاهر خوب و عملکرد مناسب آن لازم و ضروری است.
علاوه بر اینکه قاب‌ها را به طور منظم و دوره‌ای تمیز می‌کنید؛ باید آنها را از هر گونه آسیب، مانند ترک یا تراشه نیز بررسی کنید. اگر متوجه هرگونه مشکلی شدید؛ برای جلوگیری از آسیب‌های بیشتر سریعاً آن را برطرف کنید.
قطعاتی از قاب رو که متحرک هستند؛ مثل لولا یا قفل را روغن‌کاری کنید؛ تا روان‌تر حرکت کنند و روی‌هم بلغزند. در هنگام باز و بسته کردن درب‌های شیشه‌ای با ملایمت برخورد کنید تا از آسیب رساندن به قاب‌ها جلوگیری کنید.

آب‌بندی

آب‌بندی درب‌های شیشه‌ای برای جلوگیری از آفات و رطوبت مهم است؛ اگر نوارهای آب و هوایی فرسوده شدند آنها را بردارید و از نوارهای آب و هوایی جدید استفاده کنید.
همچنین اگر در پایین درب شکافی وجود دارد، جارو درب را نصب کنید. این‌ها در مدل‌های مختلفی ازجمله جاروهای لاستیکی، مویی وجود دارند. این جاروها تقریباً شکاف میان درب و آستانه را از بین می‌برند و درعین‌حال مانع از ورود گردوغبار نیز می‌شوند.

محافظ شیشه

استفاده از محافظ شیشه برای درب‌های شیشه‌ای یک انتخاب مناسب برای بالا بردن دوام و ایمنی آنها است. انواع مختلفی از محافظ‌های شیشه برای درب‌های شیشه‌ای وجود دارد که شما می‌توانید بسته به نیاز خود آنها را انتخاب کنید. همچنین استفاده از محافظ شیشه سبب می‌شود که شیشه کمتر در معرض آسیب‌دیدگی قرار بگیرد.
یکی از انواع محافظ‌های شیشه، فیلم یا رنگ روی درب شیشه‌ای است. آنها می‌توانند از درب شیشه‌ای، در برابر اشعه (یو وی) محافظت کنند، تابش خیره‌کننده نور خورشید را کاهش دهند و در حفظ حریم خصوصی به ما کمک کنند.

امنیت

مطمئن شوید درب نصب‌شده در شرایط خوبی قرار داشته باشد و به درستی کار کند. افرادی که درب را نصب می‌کنند؛ باید ماهر و متخصص این کار باشند.
درنهایت تمام راهکارهایی که در اختیار شما عزیزان گذاشتیم، به شما کمک می‌کنند که درب شیشه‌ای شما به بهترین نحوه ممکن کار کند؛ همچنین طول عمر آن را نیز افزایش می‌دهد. اگر هنوز هم در مورد نگهداری درب شیشه‌ای خود دچار شک و تردید هستید می‌توانید با مشاوران تی اس دور تماس بگیرید.

مزایا و معایب درب‌های شیشه‌ای چیست؟

درب‌های شیشه‌ای بسته به نیاز و کاربردی که در یک فضا دارند؛ مزایا و معایب بی‌شماری دارند.
در ادامه این مطلب برخی از این مزایا و معایب را مورد بررسی قرار می‌دهیم:

مزایای درب‌های شیشه‌ای

1-درب‌های شیشه‌ای به ما این امکان را می‌دهند که بتوانیم تا حد زیادی از نور طبیعی استفاده کنیم و فضایی روشن‌تر داشته باشیم. همین موضوع سبب می‌شود؛ که در مصرف برق صرفه‌جویی شود و هزینه‌ها کاهش یابد.

2- درب‌های شیشه‌ای ظاهری بسیار شیک و مدرنی دارند و تأثیر بسزایی در دیزاین محیط اطراف می‌گذارند؛ آنها کمک شایانی به بازتر شدن فضا و مرتبط‌تر شدن آن از نظر بصری می‌کنند.

3-استفاده از درب‌های شیشه‌ای در مکان‌هایی با فضای کوچک برای بیننده این خیال را ایجاد می‌کند که گویا فضا بزرگ‌تر از چیزی است که هست.

4- اگر مکان مورد نظر شما منظره بیرونی زیبایی دارد، درهای شیشه‌ای به شما این امکان را می‌دهند دیدی بدون مانع از مناظر محیط اطراف خود داشته باشید.

5- درب‌های شیشه‌ای می‌توانند از نظر صرفه‌جویی در مصرف انرژی کارآمد باشند. به حفظ دمای داخلی محیط کمک می‌کنند؛ همچنین هزینه‌های گرمایش یا سرمایش را کاهش می‌دهند.

6- این درب‌ها ایمنی بالایی دارند زیرا در ساخت اکثر آنها از شیشه‌های سکوریت یا لمینت استفاده شده که نسبت به شیشه‌های معمولی مقاوم‌تر هستند و خطرات احتمالی را کاهش می‌دهند.

7- نگهداری از درب‌های شیشه‌ای نسبت به دیگر درب‌ها آسان‌تر است زیرا نیازی به رنگ‌آمیزی ندارند.

معایب درب‌های شیشه‌ای

1-درب‌های شیشه‌ای نسبت به دیگر درب‌ها حریم خصوصی محدودتری را ارائه می‌دهند؛ به این دلیل که به افراد اجازه می‌دهند به محیط داخلی دید داشته باشند. به همین دلیل در اتاق‌خواب‌ها، حمام‌ها یا فضاهایی که محرمانه بودن آن برای ما اهمیت دارد؛ شاید دچار مشکل شویم. البته نگران نباشید چرا که می‌توانید با نصب شیشه‌های مات (سند بلاست) یا رنگی این مشکل را برطرف کنید.

2- این درب‌ها در مقایسه با درب‌های جامد (مانند، درب‌های چوبی) می‌توانند در برابر ضربه آسیب‌پذیرتر باشند؛ اما امنیت را می‌توان با استفاده از شیشه‌های چندلایه (لمینت) یا محافظ، فریم‌های تقویت‌شده و قفل‌های امنیتی افزایش داد.

3- درهای شیشه‌ای به‌راحتی تمیز می‌شوند؛ به همان نسبت نیز در معرض اثرانگشت، لکه و رگه، خیلی زود کثیف می‌شوند؛ که ممکن است برای حفظ ظاهر خود نیاز به تمیز کردن مکرر داشته باشند.

4- این درب‌ها نسبت به سایر درها از نظر هزینه، کمی گران‌قیمت‌تر هستند؛ در عوض، در مقایسه با دیگر درب‌ها امکانات ویژه‌ای را در اختیار ما قرار می‌دهند.

5-در صورت عدم عایق‌بندی مناسب، منجر به سردتر شدن فضا در فصل زمستان یا افزایش گرما در فصل تابستان می‌شوند.

سازگار بودن یا نبودن درب‌های شیشه‌ای با محیط، به کاربرد خاص و ترجیحات صاحب خانه یا صاحب مشاغل بستگی دارد. زمانی که می‌خواهید تصمیم بگیرید؛ در رابطه با اینکه آیا درهای شیشه‌ای انتخاب مناسبی برای مکان مورد نظر شما هستند یا نه؛ این مزایا و معایب را به‌ دقت مورد بررسی قرار دهید تا نتیجه دلخواه و متناسب با نیازهای خودتان را به دست آورید.

آیا نسبت به هزینه‌ای که می‌کنم کیفیت مناسبی دارد؟

برای اینکه بتوانید تشخیص دهید که آیا درب شیشه‌ای خریداری‌شده کیفیت مناسبی دارد یا خیر؛ نیاز به انجام تحقیقات، بررسی و در نظر گرفتن مجموعه عوامل مختلف است.

1- درباره برند تحقیق کنید

به عنوان اولین قدم درباره سازنده یا برند تحقیق کنید؛ در پی تولیدکنندگانی باشید که به دلیل تولید درب‌های باکیفیت بالا شناخته‌شده هستند و اعتبار زیادی دارند.

2- بررسی کنید

مشخصه‌هایی ازجمله نوع شیشه، جنس فریم، مدل دستگیره و دیگر ویژگی‌هایی که در بالاتر بردن کیفیت و امنیت درب تأثیرگذار هستند را بررسی کنید.
جنس شیشه استفاده‌شده در درب بسیار اهمیت دارد شیشه‌های سکوریت، لمینت از امنیت بالاتری نسبت به شیشه‌های معمولی برخوردار هستند.

3- مشخص کردن مکان نصب درب

هنگام خرید حتماً به طور دقیق مکان مورد نظر خود را به کارشناس مربوطه اعلام کنید تا به درستی شما را برای خرید دربی باکیفیت راهنمایی کند؛ در غیر این صورت ممکن است درب خریداری‌شده استانداردهای لازم را نداشته باشد.

4- بررسی کیفیت فریم

قاب‌ها را از نظر مقاومت در برابر فرسایش، تاب برداشتن (خم شدن) و کیفیت رنگ مورد بررسی قرار دهید.

5- بررسی استانداردهای لازم

ممکن است صرفه‌جویی در مصرف انرژی برای شما یک امر مهم باشد؛ در مورد عایق بودن درب و اینکه آیا استانداردهای لازم برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی را دارا می‌باشند؛ سؤال کنید.

6- داشتن گارانتی

اگر شرکت یا فروشگاهی که مدنظر دارید از آن خرید کنید؛ کالایی به همراه گارانتی در اختیار شما قرار می‌دهد اغلب به این معنی است که از کیفیت محصول خود مطمئن است.

7- قیمت‌ها را با هم مقایسه کنید

قیمت قطعاً هنگام خرید، قیمت‌ها را باهم مقایسه کنید؛ زیرا اگر یک درب خاص به شکل قابل توجهی در یک فروشگاه نسبت به سایر فروشگاه‌ها، ارزان‌تر باشد ممکن است کالا از کیفیت پایینی برخوردار باشد. در این‌جور مواقع محتاط باشید.

8- حضوری خرید کنید

اگر شرایط خرید حضوری را دارید سعی کنید؛ شخصاً نمونه‌ای از پروفیل، فریم، لوازم درب شیشه‌ای را از نزدیک ببینید و لمس کنید. این کار به شما کمک می‌کند کیفیت هر یک از لوازمی که در ساخت درب به کار می‌روند را ارزیابی کنید.

9- مشورت کنید

قبل از خرید حتماً با دوستان، خانواده یا اطرافیانی که در خرید درب شیشه‌ای تجربه دارند؛ مشورت کنید. تجربه‌های شخصی می‌توانند بسیار ارزشمند باشند.
به یاد داشته باشید که در حالی که قیمت می‌تواند نشانگر کیفیت باشد، تنها عاملی نیست که باید در نظر گرفته شود. ارزش کلی یک درب شیشه‌ای با ویژگی‌ها، دوام، بهره‌وری انرژی و اینکه چقدر نیازها و ترجیحات خاص شما را برآورده می‌کند تعیین می‌شود. تحقیق و ارزیابی دقیق به شما کمک می‌کند تا تصمیمی آگاهانه بگیرید و اطمینان حاصل کنید که کیفیت خوبی را در قبال قیمتی که می‌پردازید دریافت می‌کنید.

قیمت درب شیشه‌ای چطور تعیین می‌شود؟

عوامل مختلفی ازجمله جنس شیشه، نوع فریم، مدل دستگیره و دیگر آپشن‌ها بر روی قیمت درب شیشه‌ای تأثیرگذار هستند؛ که هر کدام از این عوامل بسته به مکان مورد استفاده، نیازهای خاص مشتری، طراحی داخلی و… تغییر می‌کنند.
در اینجا چند فاکتور کلیدی که در تعیین قیمت این درب‌ها نقش دارند را باهم بررسی می‌کنیم:

نوع شیشه

نوع شیشه به‌کاررفته در درب شیشه‌ای یک عامل پراهمیت است. یکی از باب‌ترین و مقرون به‌صرفه‌ترین شیشه‌ها، شیشه‌های شفاف هستند؛ این در حالی است که انواع شیشه‌های مخصوص مانند شیشه‌های سکوریت، شیشه‌های لمینت (چندلایه) یا مات (سند بلاست) به دلیل استحکام و مقاومت بالایی که دارند؛ می‌توانند گران‌تر باشند.

اندازه و ابعاد

عرض و ارتفاع درب به طور مستقیم روی قیمت آن تأثیر می‌گذارد. درهای بزرگ به شیشه، فریم بیشتری نیاز دارند. امکان دارد هزینه بیشتری برای ساخت و نصب داشته باشند.

طراحی و سبک

اگر طرح‌های انتخابی شما خاص یا پیچیده باشند مثل حکاکی روی شیشه، طرح‌های تزئینی و…می‌توانند روی افزایش قیمت درب تأثیر بگذارند. سفارشی‌سازی فریم درب، دستگیره‌ها، قفل‌ها و لولاها نیز می‌توانند بر هزینه کلی تأثیر بگذارند.

ضخامت شیشه

شیشه‌های ضخیم‌تر اصولاً گران‌قیمت‌تر هستند؛ چون امکانات و ویژگی‌های بهتری را نسبت به شیشه‌های معمولی ارائه می‌دهند. استفاده از شیشه‌های ضخیم‌تر به هدف و محل استفاده از درب بستگی دارد؛ مثل درب‌های بیرونی که برای امنیت و عایق بودن به شیشه ضخیم‌تری نیاز دارند.

بهره‌وری انرژی

اگر مایل هستید درب شیشه‌ای کم‌مصرفی داشته باشید؛ باید دارای پوشش‌های مخصوص یا چندین لایه شیشه، برای بازده دهی بهتر باشند. این ویژگی‌ها سبب می‌شوند قیمت درب افزایش یابد.

مکان و نصب

هزینه نصب ممکن است؛ بر اساس دشواری نصب، موقعیت مکانی شما و اینکه آیا تغییرات ساختاری برای قرار دادن در نیاز است یا نه متفاوت باشد.

برند و کیفیت

محبوبیت و کیفیت شرکت سازنده یا برند می‌تواند بر قیمت تأثیر بگذارد. به این نکته نیز توجه کنید برخی از برندها، کیفیت مناسبی ندارند و صرفاً به دلیل برند بودنشان هزینه‌های بالایی دارند.

ویژگی‌های اضافی

درب شیشه‌ای ممکن است دارای ویژگی‌های اضافی مثل پرده‌های داخلی، قفل هوشمند یا سفارشی‌سازی‌های امنیتی باشد؛ که همه‌ی این ویژگی‌ها بر روی قیمت درب اثرگذار هستند.

تعداد

اگر شما چندین درب شیشه‌ای را باهم خریداری کنید منجر به تخفیف‌های باورنکردنی می‌شود و قیمت هر واحد را کاهش می‌دهد

نگهداری و طول عمر

هزینه‌های نگهداری طولانی‌مدت درب را در نظر بگیرید. درب‌های باکیفیت و بادوام ممکن است هزینه‌های اولیه بیشتری نسبت به درب‌هایی باکیفیت معمولی داشته باشند، اما به دلیل طول عمر و احتیاج به نگهداری کمتر، می‌توانند مدت‌زمان بیشتری کارایی داشته باشند و در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنند.

تأمین‌کننده

قیمت‌ها بسته به جایی که درب شیشه‌ای را خریداری می‌کنید، می‌تواند متفاوت باشد. اینکه فروشنده دسته اول (تولیدکننده) است یا خرده‌فروش اهمیت دارد؛ زیرا قیمتی که در اختیارتان قرار می‌دهند ممکن است بسیار با یکدیگر اختلاف داشته باشند.
برای تعیین قیمت درب شیشه‌ای با توجه به نیازهای خاص خود، توجه به این عوامل و دریافت قیمت از چندین تأمین‌کننده ضروری است. این به شما این امکان را می‌دهد که با توجه به بودجه خود و ویژگی‌ها و کیفیت درب، تصمیمی با دیدباز بگیرید.

سخن پایانی

به عنوان آخرین حرف‌ها در مورد درب‌های شیشه‌ای، این درها فقط پورتال نیستند، آنها مخلوطی از زیبایی، عملکرد و امنیت هستند. از هر نظر که نگاه کنید پرکاربرد هستند؛ چه بخواهید ورودی خانه خود را مدرن و زیبا کنید، چه دسترسی راحت و آسان برای دفاتر خود را فراهم کنید یا به یک فضای اداری ظرافت ببخشید، درب‌های شیشه‌ای توانایی‌های بی‌نظیر و منحصربه‌فردی دارند. با این درب‌ها می‌توانید نور و شفافیت را به محیط خود هدیه دهید و درعین‌حال حریم خصوصی خود را حفظ کنید. زمانی که می‌خواهید درب شیشه‌ای انتخاب کنید؛ نیازها، بودجه و ترجیحات طراحی و… خود را در نظر بگیرید؛ تا بتوانید از امکانات ویژه و نفیس درب‌های شیشه‌ای نهایت استفاده را کنید. در انتها امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد و به پاسخ بخشی از سؤالات خود رسیده باشید.

گالری تصاویر

سوالات متداول

دوستانی که هنگام خرید درب شیشه‌ای با این سؤال که برای درب مورد نظر چه نوع اپراتور و موتوری تهیه کنیم مواجهه هستند؛ نوع اپراتور بستگی به مقدار تردد و مکان نصب درب شما دارد. برای مثال اگر شما برای یک دفتر املاک و یا مکان‌هایی که تردد خیلی کمی دارند و به طور کلی در طول روز ۳۰۰ یا ۴۰۰ بار کلاً تردد دارند؛ از اپراتورهای چینی استفاده می‌کنند. برای مکان‌های بزرگ و پر رفت و آمد مثل سوپرمارکت‌ها، فروشگاه‌ها، بانک‌ها، ادارات و فضاهای این چنینی از اپراتورهایی با تردد نامحدود یا اصطلاحاً موتورهای دانکر استفاده می‌کنند پس با در نظر داشتن مکان و تعداد تردد در طول روز می‌توانیم بهترین انتخاب رو برای موتور و اپراتور داشته باشیم.

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.